Last viewed: 0 products
  • +386 41 625 157 (Mo-Fr: 8.00-16.00)
  • 0
    Your shopping basket is empty.

Presentation Folders

Choose the dimension and thickness of your spine that suits you!

Display 1 to 21 (of 21 products)
Folder-A4.png
Folder-A4.png

A nice presentation folder in the corporate image of your company is suitable for both promotion and business communication. That we do not lose words about its usefulness at all.

We print presentation folders with state-of-the-art HP Indigo technology, which allows, in addition to standard color printing (CMYK), also printing with three additional colors (Orange, Violet, Green).

The so-called IndiChrome (CMYK + OGV) provides printing over 90% of the colors from the Pantone scale.

Presentation folders can be printed on both sides or on one side. There are no rules. The key decision factor is likeability. Some swear by minimalism, yet others like luxury.

We print them on thicker or harder cardboard, most often on coated, less often on uncoated and recycled.

Since presentation folders are widely in circulation, it is recommended that they be protected by laminating foil.

However, many people also want to emphasize a graphic element or elements on a folder. In this case, we recommend choosing UV partial varnishing, which ensures that any graphic elements are shiny.

Combined with matte lamination, your folder will shine in all its perfection.

We are sure that you will be more than satisfied with the final product and you will be happy to present your company anywhere and anytime.

When the folders are printed, the cutting with the tool or diecut is in progress. There are 20 different models or shapes to choose from in dimensions A4 or A5, spine thickness of 1 mm to 28 mm.

Since the range of options is really diverse, we believe that everyone can find a suitable folder format that will suit them.

However, if you still can't find your model among the existing tools, it is possible to create a new tool and cut out a unique business folder according to your proposal.
S tiskom personalizirane embalaže v barvah vašega podjetja in vašim osebnim sporočilom lahko vsebino, ki jo pakirate predstavite na višjem nivoju in na ta način ustvarite nepozaben prvi vtis, s katerim si zagotovo povečate možnost uspeha oziroma prodaje.

V skupini mape in ovoji so na razpolago tri vrste zložljive embalaže, ki so namenjene pakiranju tanjših izdelkov, kot so npr. dokumenti, ponudbe, predstavitvene brošure, darilni boni, vrednostni kuponi, tehnični izdelki...

Flat bags - ploščate vrečke oz. mape so vrsta zložljive embalaže, ki je primerna za pakiranje tankih izdelkov.

Ker gre za stabilno in čvrsto zložljivo embalažo, ki je lepljena stransko in na dnu, je ta vrsta embalaže primerna tudi za pošiljanje po pošti.

Izdelki se v vrečko pakirajo iz zgornje strani, zgornja loputa z zatičem omogoča večkratno zapiranje in odpiranje.
Zložljive mape z zatičem - Plug cases, so posebna vrsta zložljive embalaže, ki je ni potrebno lepiti. Gre za enostavno in priročno poceni embalažo, ki ima 4 zavihke (dva krajša in dva daljša).

Sestavljanje je hitro in enostavno, najprej se preložita krajša zavihka, nato zavihek z režo, v katerega zataknete zavihek z zatičem in tako dobite kompaktno in čvrsto mapo.

Poslovne mape za dokumente so najbolj razširjena vrsta tiskovine za shranjevanje dokumentov in so na razpolago v dimenziji A4 in A5.

Nepogrešljiva tiskovina, ki jo v poslovnem svetu dnevno srečujemo se najpogosteje uporablja za vlaganje dokumentov, kot so računi, ponudbe, certifikati, vrednostni papirji...

Izberite skupino in izkoristite možnost fleksibilnega digitalnega tiska v kombinaciji CNC izreza, ki omogoča naročila že od 10 kos naprej!

Do you have a question?

We are here to help you!

+386 41 625 157

+386 51 613 723

info@demago.si