Last viewed: 0 products
  • +386 41 625 157|+386 51 613 723 (Mo-Fr: 8.00-16.00)
  • 0
    Your shopping basket is empty.

Carton folders

Poslovne mape z zavihki za shranjevanje dokumentov kot so računi, ponudbe, certifikati, vrednostni papirji...

S tiskom personalizirane embalaže v barvah vašega podjetja in vašim osebnim sporočilom lahko vsebino, ki jo pakirate predstavite na višjem nivoju in na ta način ustvarite nepozaben prvi vtis, s katerim si zagotovo povečate možnost uspeha oziroma prodaje.

V skupini mape in ovoji so na razpolago tri vrste zložljive embalaže, ki so namenjene pakiranju tanjših izdelkov, kot so npr. dokumenti, ponudbe, predstavitvene brošure, darilni boni, vrednostni kuponi, tehnični izdelki...

Flat bags - ploščate vrečke oz. mape so vrsta zložljive embalaže, ki je primerna za pakiranje tankih izdelkov.

Ker gre za stabilno in čvrsto zložljivo embalažo, ki je lepljena stransko in na dnu, je ta vrsta embalaže primerna tudi za pošiljanje po pošti.

Izdelki se v vrečko pakirajo iz zgornje strani, zgornja loputa z zatičem omogoča večkratno zapiranje in odpiranje.
Zložljive mape z zatičem - Plug cases, so posebna vrsta zložljive embalaže, ki je ni potrebno lepiti. Gre za enostavno in priročno poceni embalažo, ki ima 4 zavihke (dva krajša in dva daljša).

Sestavljanje je hitro in enostavno, najprej se preložita krajša zavihka, nato zavihek z režo, v katerega zataknete zavihek z zatičem in tako dobite kompaktno in čvrsto mapo.

Poslovne mape za dokumente so najbolj razširjena vrsta tiskovine za shranjevanje dokumentov in so na razpolago v dimenziji A4 in A5.

Nepogrešljiva tiskovina, ki jo v poslovnem svetu dnevno srečujemo se najpogosteje uporablja za vlaganje dokumentov, kot so računi, ponudbe, certifikati, vrednostni papirji...

Izberite skupino in izkoristite možnost fleksibilnega digitalnega tiska v kombinaciji CNC izreza, ki omogoča naročila že od 10 kos naprej!

Do you have a question?

We are here to help you!

+386 41 625 157

+386 51 613 723

info@demago.si