Last viewed: 0 products
  • +386 41 625 157 (Mo-Fr: 8.00-16.00)
  • 0
    Your shopping basket is empty.

Burger boxes

Personalizirana Take Away embalaža za pakiranje hamburgerjev.

Display 1 to 1 (of 1 products)
Burger-boxes.png
Burger-boxes.png
Prirejate žar piknik? Prodajate morda hamburgerje? Zakaj ne bi za spremembo slastne hamburgerje vašim gostom servirali v personalizirani embalaži?

Pomislite in izkoristite možnost tiska maloserijske embalaže in na ta način okrepite bodisi vašo blagovno znamko ali izvirnost.

Embalaža za pakiranje hamburgerjev je enostavna hitro sestavljiva embalaža, ki jo zapremo s pregibanjem vseh štirih stranic.

Embalaža ima relativno veliko tiskovno površino in ponuja veliko prostora za personaliziran tisk po vaši želji, ponavadi je potiskana po zunanji strani, črnobelo ali barvno po celotni površini materiala.

Tako kot pri vseh embalažnih izdelkih iz skupine zložljiva embalaža, so na voljo kvalitetni embalažni kartoni. Embalaža za hamburger je na voljo v dimenziji 130x130x71 mm.
Take Away embalažni izdelki za pakiranje živil so nepogrešljiv pripomoček za pakiranje hitre hrane.

V naši ponudbi najdete različne vrste embalažnih izdelkov za pakiranje hrane, ki jih potrebujete za popolno storitev prodaje hitre hrane.

Škatle za pakiranje hrane so na voljo v različnih dimenzijah in oblikah, imajo relativno veliko tiskovno površino, ki ponuja veliko prostora za personaliziran tisk po vaši želji.

Embalaža za hrano je ponavadi potiskana samo iz zunanje strani, barvni tisk je možen po celotni površini materiala.

Če ste lastnik restavracije, stojnice ali prirejate piknik, izkoristite priložnost in naročilo embalaže za živila potiskano po vaši predlogi, opravite v nekaj korakih enostavno preko spletne aplikacije, kjer boste imeli možnost izbrati količine že od 10 kos naprej.
V naši ponudbi najdete najrazličnejšo embalažo v prvi vrsti za pakiranje hrane, seveda pa lahko v to vrsto embalaže pakirate tudi druge izdelke in jo lahko koristite kot darilno embalažo.

Tako lahko izberete embalažo za pakiranje bonbonov, hamburgerjev, tortic, pomfrija, kokic, pizze in priročne pladnje, ki vam lahko koristijo tudi kot krožnik.

Izberite skupino in nadaljujte spletni nakup embalaže po naročilu!

Do you have a question?

We are here to help you!

+386 41 625 157

+386 51 613 723

info@demago.si